3 aliments de la tardor que no poden faltar en la teva alimentació !

06.11.2016


Ja fa més d´un mes que ha arribat la tardor, aquella estació en la que comença el fred i els refredats. Avui us presentarem 3 aliments que son essencials per combatre els efectes del clima."La mangrana: 

Es aquella fruita dolça i sucosa que té un color i una brillantor que és semblant a la dels robins. Un petit inconvenient de la mangrana és la dificultat per pelar-la, però us proposem un sistema que us pot ajudar.

Simplement consisteix en tallar la mangrana per la meitat, agafar una de les parts amb el tall cap per avall i donar cops a la pell amb el mànec d´un ganivet gran mentre girem la fruita amb la mà.

La mangrana destaca perqué conté molta aigua (80%) i es baixa en sucre (31 kcl per 100 gr) a més té moltes vitamines ( vitamina c, b ), aporta calci i té substàncies antioxidants. També aquesta "super fruita" combateix la febre i té propietats anticanceroses.

Com escollir la millor mangrana ?

Tenim que mirar la seva mida ja qué com més gran sigui més suc tindrà.Les castanyes: 

Es tracta d´una fruita seca molt nutritiva que ens aporta hidrats de carboni i energia. També cal destacar el contingut en potassi que és molt beneficiós durant l ´embaràs.El codony: 

Aquesta fruita aromàtica és típica de la tardor i té moltes propietas nutricionals ja qué en aporta: potassi, calci i magnesi.  El codony també contribueix a reduir el nivell del                                                                         colesterol i ajuda a reduir la hipertensió.